Mark Wagner Biztonsági Kódex

A precíz szakértői munkavégzés mellett elsődleges szempont vállalkozásunk számára a szakemberek, az ügyfelek és az ingatlanok, ingóságok biztonságának garantálása. Éppen ezért felállítottunk egy kódexet, melynek megismerése ügyfeleink számára is hasznos információkkal szolgál munkavégzésünket tekintve.

1. Személyi védelem

A legfontosabb munkavégzésünk során az ügyfelek és szakemberek, munkaterületen jelen lévő egyéb személyek biztonságának garantálása, a munkavégzés során a személyi sérülések elkerülése. Éppen ezért csak megfelelő védőeszközök használata mellett látjuk el a ránk bízott feladatokat, emellett pedig folyamatosan ügyelünk a munkaterületen tartózkodók tájékoztatására a folyamatokról.

2. Ingatlanok és ingóságok védelme

A személyi sérülések elkerülése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a nagy gazdasági értékkel bíró és az alacsonyabb gazdasági értékű ingatlanok és ingóságok védelmére egyaránt. Mindezért a munkaterületek elkülönítése, a munkavégzés során közvetlenül érintett ingatlan részek szeparációja kardinális. Szakembereink ezen intézkedések mellett biztosítják védőeszközök használatát annak érdekében, hogy ne történjen az elengedhetetlennél nagyobb szennyeződés az ingatlanban és a közvetlenül érintett ingóságokban. Kiemelten fontos emellett az épített környezet integrációjának megőrzése, így tehát biztosítjuk a munkavégzés során sérült elemek helyreállítását.

3. Munkaeszközök

Munkavégzésünk során csakis professzionális és hibátlan eszközök használata engedélyezett szakembereink számára, elősegítve ezzel a mechanikai hibákból adódó sérülések, szennyeződések elkerülését, mindemellett természetesen garantálják a precíz munkakörülmények meglétét is.

4. Környezeti elemek

Külső területen történő munkavégzés esetén az adott terület időjárása folyamatos monitorozás alá esik annak érdekében, hogy a természeti elemek (eső, szél, villámcsapás) fennállása esetén mérlegelni tudják szakembereink az adott munkavégzés körülményeinek veszélyességi fokát.

Töltse le biztonsági kódexünket